Medicina estètica

La bellesa reflecteix un cos i una ment saludables.

Necessita més informació?
Contacti amb nosaltres:

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Montse Ribes
metge de famÍlia

Montse Ribes

A CMI, Centre Mèdic Integral, optem per una medicina holística i integradora, en la qual unim la nutrició saludable adaptada a cada pacient amb els tractaments medic-estètics òptims i punters.

Medicina estètica Facial.

  • Bellesa labial: l’àcid hialurònic és el producte amb més biocompatibilitat que ens permet des d’una simple hidratació fins a voluminitzar i recuperar el perfil labial d’una manera molt segura.
  • Recuperar volums facials: amb el pas del temps el pòmul i les comissures són zones que solen perdre volum i podem recuperar amb una senzilla infiltració amb els productes més segurs i biocompatibles del mercat.
  • Per la flaccidesa facial podem optar per tractaments com el PRP (plasma ric en plaquetes), carboxiteràpia i fil.lers estimuladors de col.làgena.
  • La zona periocular, resulta una zona molt sensible al pas del temps per aquest motiu s’ha treballat molt en la millora d’aquesta zona i podem fer tractaments molt efectius per la millora de les ulleres, bosses.
  • Les arrugues d’expressió: el tractament estrella és la Toxina Botulínica. És el tractament estrella que en mans de professionals experts et permet millorar-les sense canviar la naturalitat de la nostra cara.

    Aquest tractament queda completat amb els peelings químics que aporten lluminositat a la nostra pell, uniformitat en la textura i en casos de patologies com l’acne, millorar les seqüeles i curar les lesions actives.

    Botiga ONLINE

Medicina estètica Corporal

Disposem de tractament per la millora de la faccidesa i adipositats localitzades com són la carboxiteràpia i la mesoteràpia.

Tractaments de les aranyes vasculars, a l’hivern és la millor època per corregir les antiestètiques varícules que tant ens molesten a l’estiu. La tècnica és senzilla i indolora. Disposem de tractament amb làser i esclerosi.

Bellesa de mans i coll: mitjançant tractament com la carboxiteràpia i estimuladors de col.làgena ara podem rejovenir de forma espectacular zones conflictives com aquestes.

Botiga ONLINE

Medicina estètica Capilar

Degut a la creixent demanda per la millora de l’alopècia masculina i millora de la densitat femenina, disposem de la tècnica més puntera en tractaments capil·lars.

Hem creat una unitat en la que a partir del diagnòstic mèdic podem oferir tractaments mesoteràpics amb vitamines, PRP (plasma ric en plaquetes), teràpia fotolumínica i tractaments mèdics i tòpics.

En el moment que requerim tractament quirúrgic oferim la tècnica FUE robotitzada, que permet millorar la viabilitat, els temps i l’efectivitat del tractament.

Per a més informació:  www.ctrcapilar.com

Botiga ONLINE

Nutrició

La nutrició és la base del bon funcionament metabòlic per tant la importància de la correcta alimentació fa que a CMI, en funció de les necessitats metabòliques de cada pacient indiquem la dieta més adient. Dietes antioxidants-drenants, dietes equilibrades, dietes de suport proteic, dietes anticel.lulítiques….

Botiga ONLINE

Micropigmentació

Mitjançant la tècnica del micropunt o el microblading podem oferir tractaments molt naturals per:

  • Corregir cicatrius
  • Densificar i sombrejat capilar
  • Perfilat i acolorit labial
  • Correcció de Vitiligen

Unitat de tractament làser

Plataforma ellipse per realitzar rejoveniment facial i mans.

Tractament de depilació làser mèdic de diode amb el qual oferim tractaments amb les màximes garanties.

Botiga ONLINE

Necessita més informació?
Contacti amb nosaltres:

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Proporcionem una atenció integral i continuada en el temps a individus i famílies.