Aquest estiu, GLIFEJA!

El Glifing és un mètode d’entrenament de la lectura que utilitza les TIC com a mitjà de treball. D’aquesta manera el treball amb la lectura és més planer i agradable per als nens, sobretot per aquells que tenen dificultats o que els costa una mica.

L’objectiu del programa d’entrenament és millorar l’habilitat lectora dels nens amb dificultats per llegir de forma correcta i fluida, per augmentar el seu rendiment i permetre’ls aprofitar tota la seva capacitat intel·lectual.

Mitjançant el mètode Glifing, s’entrenen intensivament els diferents aspectes que conformen el procés d’adquisició i automatització de la lectura: descodificació (relació grafema-fonema), segmentació, memòria de treball, articulació, velocitat, morfosintaxi i comprensió.

Quin és el secret o la clau dels bons resultats del mètode? Doncs un entrenament sistemàtic de la lectura.

Els objectius principals:

– Millora de l’autoestima.

La primera millora és l’actitud cap a la lectura i l’autoestima.

– Augmenta la velocitat.

Baixa el nombre d’errors de forma significativa i augmenta la velocitat lectora.

– Millora la comprensió.

El resultat és una lectura més fluida i una millor comprensió.

 

Com es treballa el mètode?

1- Primerament es realitza una sessió de valoració al nen o nena al centre totalment gratuÏta amb el lliurament d’un informe.

2- El període de treball pot variar de 4 a 6 mesos depenent del cas i família.

3- L’entrenament es realitza a casa o des de qualsevol lloc, sense cansament ni frustració, 4 dies a la setmana d’uns 10 a 20 minuts de durada amb una tauleta o pc. Es proposen activitats lúdiques i divertides que es realitzen amb l’acompanyament del pare/mare.

4- Cada mes es realitza una sessió de revaloració al centre i coordinació amb la família per valorar-ne el seguiment.

5- Finalment, es fa una valoració final per avaluar-ne els resultats i es lliura un informe final a la família.

 

Recomanació: L’estiu és una bona època per fer el Glifing, ja que és una manera de treballar i practicar la lectura de manera lúdica i divertida.

I tant Glifing com nosaltres us ho volem posar fàcil i durant aquest mes de juny us farem un descompte en el preu d’alta del 60%, sortint així la matrícula per només 50 euros! Aprofiteu-ho, val la pena!

Informeu-vos al nostre centre CMI, al meu correu logopedia01@salutintegral.cat o als nostres telèfons de contacte 973784292 o 622304022.

Trobareu informació també a la web: www.glifing.com

Feu un comentari